ISOMAT Prodaja

ISOMAT program proizvoda

Možete kupiti na adresi: 

Fundokop d.o.o.
10450 Horvati,  Karlovačka cesta 104.
Info tel: 01 / 62-89-411
Uvoznik i distributer proizvoda ISOMAT

Veleprodaja: 

DirektorMario Buti 098 184 184 8

Komercijalni predstavnik : 

ISOMAT je proizvodna kompanija građevinske kemije i žbuka sa multinacionalnim prisustvom. Osnovana je 1980. godine i danas predstavlja jednog od najznačajnijih proizvođača u svom sektoru u jugoistočnoj Europi.

Kompanija proizvodi i distribuira preko 350 proizvoda po naprednoj njemačkoj tehnologiji, a po pristupačnim cijenama !

https://www.isomat.rs/

Lista proizvoda ISOMAT

ISOMAT je posvećen ponudi proizvoda odlične kvalitete u kombinaciji sa kvalitetnom podrškom u cilju da se zadovolje sve potrebe klijenata.

Kompanija u svom sastavu ima moderno opremljeno odjeljenje R&D za razvoj novih proizvoda prateći najnovija tehnološka dostignuća u građevinskom sektoru. Također, kompanija strogo kontrolira kvalitetu proizvoda preko Odjeljenja za kontrolu kvalitete, prije nego se proizvodi ponude tržištu.

Na osnovu dizajna, razvoja, proizvodnje i načina distribucije proizvoda, ISOMAT posjeduje odgovarajući certifikat i primjenjuje sistem kontrole kvalitete po standardu ISO 9001 od 1999. godine.

Pored toga, ISOMAT-ovi proizvodi nose oznaku CE u skladu sa odgovarajućim europskim standardima. Kao što je poznato, CE označavanje se zahtjeva od strane Europske Unije za sve građevinske materijale, sukladno Uredbi 305/2011, jer potvrđuje da je njihova kvaliteta u skladu sa europskim specifikacijama.

Pored toga što proizvodi i distribuira veoma kvalitetne proizvode, ISOMAT također razmjenjuje tehnička dostignuća i pronalazi tehnička rješenja za rješavanje problema u građevinarstvu. Za ovu svrhu, Odjeljenje za tehničku podršku koje je sastavljeno od obučenog tima inženjera, nudi odgovorno tehnička rješenja svim zainteresiranim stranama, profesionalcima i individualcima.

Kontrola Kvalitete

Prije nego ISOMAT-ovi proizvodi izađu na tržište, oni su podvrgnuti stalnoj, detaljnoj i pedantnoj kontroli od strane Odjeljenja za kontrolu kvalitete kako bi se garantirala visoka i stalna kvaliteta proizvoda.

U trenutku kada izlaze na tržište, proizvodi moraju biti savršeni u svakom pogledu. Moraju ponuditi potpuna rješenja, da budu jednostavni za upotrebu, ekonomski isplativi i zadovolje sve zahtjeve potrošača.

Da bi garantirali gore spomenuto, uveli smo i primjenjujemo sistem kvalitete za dizajn, razvoj, proizvodnju i distribuciju proizvoda u skladu sa standardom ISO 9001.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Isomat ETAG fasadno ljepilo
Isomat