ISOMAT Fasadni sustavi i hidroizolacije

O nama

Fundokop d.o.o.

Specijalizirana smo maloprodajna i veleprodajna trgovina orijentirana asortimanom prema fasadnim sustavima, programu za keramiku ,termoizolacijama, hidroizolacijama i bitumenskim izolacijama ,suhoj gradnji gips pločama profilima i priboru, porobeton/siporex blokovima, alatima za soboslikare,žbukere i gipsere,zaštitnih folija,traka za zaštitu, krovnih folija, parnih brana,geotextila, materijala za drenaže,cementa i žbuka u vrećama.

U ponudi imamo i betonsku galanteriju,rubnjake i cijevi itd.

Uvoznici smo i distributeri ISOMAT S/A.

Direktni smo dobavljači Baumit i Roefix materijala te kao takvi imamo osiguran lager za kupce, te za ETICS sustave komponente držimo na našem skladištu kao i bijelu završnu žbuku.

Toniranu žbuku prema ton kartama isporučujemo u najkraćem mogućem roku 1-3 radna dana te osiguravamo početak i završetak radova na vrijeme. Posjedujemo stroj za kompjutersko nijansiranje boja te u par minuta možemo zamiješati bilo koju završnu žbuku,sobnu, fasadnu ili boju po izboru.

Dostava robe kombi vozilom nosivosti 1,5 tona 10m3 ili kamionom 8,5 tona 30 m3 sa istovarnom rampom prema dogovoru na adresu kupca. Kod većih narudžbi roba se dostavlja šleperski na području Republike Hrvatske.

Prodaja ISOMAT Materijala

Fundokop d.o.o. Uvoznik i distributer ISOMAT S/A

Hidroizolacije, keramička ljepila, ETICS materijali, aditivi i impregnacije

( Posjedujemo velik lager ljepila za stiropor )

Partneri dobavljači:


Fundokop

Baumit logoROEFIX«euroventsaint-gobain_rigipsCemex cementisover_logokozullogo_samoborkahupfas

Fundokop

 

Fundokop, ljepenke ,v3,v4

Termobet - Fundokop