ISOMAT Fasadni sustavi i hidroizolacije

Proizvodi

etics3

Fasadni sustavi i kompleti materijal za fasadu, Baumit, Roefix , Isomat

Cijelokupna termoizolacija ili fasadni termoizolacioni sistemi je izgradnja dodatka od termoizolacionih materijala, koji je sa vanjske strane zatvoren sa plemenitim malterom. Fasadni termoizolacioni sistemi se sastoji od ljepila, termoizolacionih fasadnih panela, učvršćeni posebnim pričvrsnicama, osnovnog i završnog sloja.Termoizolacioni fasadni sistem spriječava gubitak topline kroz vanjske zidove objekta i na taj način značajno utiče na smanjenje troškova grijanja. Krajnji rezultat toga, troškovi ulaganja se jako brzo vrate. Učinkovito djelovanje – štedi novac i istovremeno poboljšava kvalitetu stanovanja.

rigipsFundokop Isover

Gips kartonske ploče , profili i kompletan pribor , Rigips, Tehnogips, Staklena vuna Isover

Suha montažna izgradnja s gips sustavima pruža niz prednosti. Posebice na mjestima gdje je moguća pojava statičkih problema, suha izgradnja s gips sustavimaima pravi je spas. Male debljine i težine gips pregradnih zidova omogućuju jednostavnu izradu i montažu. Pored toga nije potrebno štemanje odnosno. naknadno razbijanje zidova za polaganje instalacijskih vodova, budući da se sve žice i cijevi polažu za vrijeme izgradnje u šupljinu zida ili stropa gdje ostaju nevidljive. Ovakvim radom osigurana je čistoća i ne postoji problematičan građevinski otpad. Zbog suhog postupka izrade sve se površine mogu obrađivati bez daljnjeg čekanja, a znamo: vrijeme je novac – to vrijedi naročito kod građevinskih radova. Osim toga, gips je pouzdan građevinski materijal kojime svaka izgradnja postaje pravi užitak, a dokazano poboljšava I udobnost stanovanja.

kema

Hidroizolacije i bitumenske izolacije , KEMA, TechnoNICOL , Isomat

Izvedba hidroizolacije je bitna kako bi spriječila prodor vlage u zidove i podove našeg prostora, onemogućila oštećenja kostruktivnih dijelova građevine i sačuvala njen estetski izgled.

Hidroizolacija predstavlja različite tehničke postupke kojima štitimo dijelove objekta koji su privremeno ili stalno pod utjecajem vlage i vode.

Pojam hidroizolacije uobičajeno smatramo mjerom zaštite ukopanih dijelova objekta, ali treba imati na umu da kvalitetenom hidroizolacijim štitimo i unutarnje prostore od prodora vode, odnosno vlage. Sanacija vlage je složen i skup postupak, pa je stoga izbog odgovarajućeg materijala za hidroizolaciju kao i njegova pravilna ugradnja iznimno važan.

Hidroizolacija mora biti jednostavna za ugradnju i otporna na vanjske utjecaje.

Fundokop

Krovne folije paropropusne/vodonepropusne , parne brane, Eurovent, Topdach

KROVNE FOLIJE I PARNE BRANE Dinamika difuzije vlage kroz krovnu konstrukciju može se regulirati upotrebom folija koje se postavljaju u krovnu konstrukciju, a ovisi i o ostalim materijalima (beton, drvo, vrste izolacija) koji su ugrađeni u samu konstrukciju i koji na dinamiku mogu bitno utjecati. Konačni će rezultat na kraju ovisiti o preciznosti izvedbe i pridržavanju pravila ugradnje od strane izvođača. Svaki je čovjek od davnina težio sigurnosti. Sigurnost kao jedan od najelementarniih nagona živih bića najbolje simbolizira dom, zaštićen od svih onih utjecaja pred kojima čovjek nema nikakvu prirodnu zaštitu.

siporex

Siporex / Porobeton , SOLBET

SUHA GRADNJA , POROBETON , SIPOREX Ploče i blokovi od porastog betona omogućuju brzu,
jednostavnu i čistu gradnju. Male su težine i lako obradivi te su idealni
za novogradnju i adaptaciju. Vrhunska toplinska, protupožarna i
protupotresna svojstva čine ovaj materijal idealnim za svaku primjenu.

knauf-pločFundokop stiroporFundokop eps plusFundokop XPS

Kamena vuna, Stiropor EPS bijeli , Stiropor EPS sivi , XPS – Stirodur

Staklena i kamena vuna , stiropor xps, eps, grafitni stiropor, Kada govorima o stiroporu zapravo govorimo o proizvodu koji se zove EPS (Ekspandirani PoliStiren). EPS je izolacijski materijal koji se koristi kako za toplinsku tako i za zvučnu izolaciju. Najčešće se upotrebljava u građevinarstvu, makar je svoju primjenu našao i u pakiranju raznih proizvoda u raznim dijelovima industrije (prehrambena, elektrotehnička itd.).Kamena vuna primjenjuje se kao protupožarna, zvučna i toplinska izolacija u svim dijelovima konstrukcije zidova zgrade. Kamena vuna koristi se kao toplinska, zvučna i protupožarna izolacija ravnih krovova gdje je hidroizolacijska membrana iznad toplinske izolacije. Prilagođena je za sve vrste membrana, kao npr. PVC, TPO, bitumen i druge

Fundokop KubalaFundokop max alati

Alati za soboslikare , fasadere, keremičare i gipsere, zaštitna sredstva i folije.